A legjobb eszköz, ami összegyűjti és eltávolítja
az állati szőrt, és a hajat: a szőnyegről, ágytakaróról,
lepedőről, ágyneműről, különböző textilekről, egyéb
takaróról (bizonyos lótakarókról is).

Termékleírás és funkció

A LeBRUSH™ egy új, szabadalmaztatott multifunkcionális takarító eszköz, amely a szőnyegekről, takarókról, ágyról, lepedőről, különböző textil felületekről speciálisan az állati szőr és a haj takarítására, összegyűjtésére lett kifejlesztve.

A LeBRUSH™ egyedi tervezése, kialakítása lehetővé teszi a különböző textilek felületéről és a szálak között mélyen megtapadt szőr és haj, gyors és hatékony eltávolítását.

A LeBRUSH™ két különböző oldala (speciális műanyaggal védett rugalmas fémszálas, valamint tapadó textil felületes) alkalmas a különböző textil anyagok tisztítására.

Használható kézben, kis nyéllel, vagy a csomagolásban hozzáadott 4 db-os nyéllel, vagy (opcionális), a csomagolásban található adapter (30-37 mm) segítségével porszívóval. Kényelmesen, fáradtság nélkül takaríthat kis és nagy felületeket is.

A LeBRUSH™ használatakor a szőr és a haj mindig a kefén marad, ha porszívóval használja, akkor sem jut be a porszívóba. A LeBRUSH™ használatával pénzt, fáradtságot, időt takarít meg. Megelőzheti a takarító, mosó –szárító gépek meghibásodását.

Akiknek ajánljuk:

  • akik lakásban is tartják négylábú szőrös kedvenceiket,
  • akik a szőr és a haj takarítását gyorsan, fáradtság nélkül, hatékonyan akarják megoldani,
  • akik még tisztább otthont szeretnének – a porszívózás előtt nélkülözhetetlen.

Fő információk a termékről az értékesítéshez, vásárláshoz:

  • három jellemző: rugalmas fémszálas, tapadó textiles, porszívós használati lehetőség
  • három használati mód: kézben (kis nyéllel, összeszerelhető 4 db-s nyéllel – color box csomagolásban tartozék), adapterrel (kereskedői opció, csomagolásban) porszívóval,
  • hatékony használat a különböző szőnyegeknél, textileknél a megtapadt szőr, haj, egyéb szálas szennyeződés eltávolítására
  • nem nélkülözhető, ha vannak lakásban is tartott szőrös házi kedvencek, és meg akar szabadulni a szőr és a haj takarítási problémától.