A legjobb eszköz, ami összegyűjti és eltávolítja
az állati szőrt, és a hajat: a szőnyegről, ágytakaróról,
lepedőről, ágyneműről, különböző textilekről, egyéb
takaróról (bizonyos lótakarókról is).

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)
Miért használjam a LeBRUSH™-t?

Mert kevesebb gondot okoz Önnek a kedvencek szőre. Csökkenhet az allergia kockázata. A hajszálakat is felszedi a szőnyegről. Gyorsan, fáradtság nélkül, higiénikusan tud takarítani, kevesebb porzsákra, szűrőre lesz szüksége porszívójához, így jelentős pénzt takaríthat meg. Több időt tölthet kedvenceivel.

Mire használjam?

A LeBRUSH™ kiválóan használható különböző felületű szőnyegek, takarók, ágyak (ágynemű) szőrmentesítésére és minden olyan felületen, ahol megtapad a szőr és a haj. (Bizonyos lótakarók tisztításánál is segítséget nyújthat.)

Melyik oldalát használjam? Hogyan működik?

A LeBRUSH™ fémszálas oldalát használja a szőnyeg, takaró szálai között mélyen megtapadt szőr és por fellazításához, kiemeléséhez és összegyűjtéséhez,valamint a sima textil felületről a szőr, haj eltávolítására. Fontos: hurkolt, vastag szálú( fonal) szőnyegeknél, vagy olyan felületen, ahol a fémszálak beleakadhatnak az anyagba, a fémszálas oldalt ne használja!

A LeBRUSH™ textil (bársonyos) oldala alkalmas hurkolt (pl. boucle) szőnyegek, takarók és olyan felületek tisztítására is, ahol a fémszál megakadna, ezzel sérülést okozna. Az anyag jellegénél fogva bármely textilfelületen használható, még alaposabb szőreltávolítást eredményezve.

A LeBRUSH™ bármelyik oldalát használva az összegyűjtött szőr, haj mindig a kefén marad!

Megsérti a szőnyeget a fémszál a használat közben?

Nem, helyes használattal nem, mert műanyaggal van bevonva. Attól függően, hogy milyen szőnyeget, felületet tisztít, a megfelelő oldalát kell használni a kefének, a fémszálast a nyírt szálú szőnyeghez,takaróhoz, (sima textil felülethez) vagy a piros bársonyszerű oldalt a csomózott, kényesebb felületre. Figyeljen arra, hogy a védő műanyaggal bevont fémszálas oldalt olyan felületen használja, amelyen nem akadhat be az anyag szövésébe. A hatékonyság érdekében, vegye figyelembe a felület szálelrendezését, érezni fogja, amikor LeBRUSH™ könnyedén fekszik fel a takarítási felületre, amikor a legoptimálisabban van használva, könnyedén dolgozik.

Mikor használjam nyéllel és mikor porszívóval?

Ahogy a takarítási szokása megkívánja. Ha többször kell naponta összeszedni a szőrt (mert éppen „ruhát cserél” a kutya, vagy a cica), akkor kényelmesebb lehet a nyéllel, ha a szőnyeg, takaró szálai között megtapadt a szőr és ritkábban tisztítja, vagy már szennyezettebb a felület, akkor célszerűbb porszívóval használni, hogy a fellazított port a porszívó azonnal el is szívja a keféről.

Miért nem jut a szőr a porszívóba?

Mert olyan a LeBRUSH™ kiképzése, hogy ezt direkt megakadályozza.

Használhatom csak a LeBRUSH™-t a porszívózás helyett? Nem kell már hagyományosan használnom porszívót?

De, természetesen kell. A LeBRUSH™ nem helyettesíti a porszívót, kizárólag a szőr eltávolítására és közben a fellazított por elszívására alkalmas. A LeBRUSH™ speciális kiképzésének köszönhetően az oldalszívás a port gyűjti össze, szívja el, miközben az állati szőrzet magán a kefe felületén marad minden esetben.

Mire használjam a kicsi fésűt?

A Mellékelt kis fésű arra van, hogy segítsen eltávolítani a kefén összegyűlt szőrt. Használja a fésűs oldalt, hogy a fémszálak közül könnyebben kiszedje a szőrt, és a lapos oldalát, hogy a bársony, textilfelületről távolítsa azt el, az anyag szálirányába húzva. Akkor használja, ha nem akarja a szőrt kézzel eltávolítani a keféről.

Miért nem flexibilis a LeBRUSH™ feje? Bútor alatt is tudok takarítani vele?

A LeBRUSH™-nak mindig nagyon stabilan kell érintkeznie, csatlakoznia a tisztítandó felületre, ez nagyon fontos. Mivel lényeges a húzás iránya, a kefetest és a tisztítandó felület adott irányú érintkezése, így nem csatlakozhat sem a nyélhez, sem a porszívóhoz a LeBRUSH™ fej flexibilisen. Ha szükséges a fotel alatt tisztítani, akkor szabaddá kell a tisztítandó felületet tenni.

Mire használjam a különböző adaptereket (szűkítőket)?

Az adapterek (szűkítők) azért vannak, hogy segítsenek még jobban fixálni a csatlakozást a nyélhez, porszívócsőhöz, a még jobb, hatékonyabb takarítás érdekében. Amikor megvásárolja a LeBRUSH™-t, a csomagolásban megtalálható használati utasítás mindent részletesen elmagyaráz, segít a kényelmes használatban.

Lehet kövön, vagy fa padlón is használni?

Nem, a LeBRUSH™ nem erre a célra lett kifejlesztve, kifejezetten szőnyeg, kárpit, takaró, hasonló anyagokról lehet vele eltávolítani a kedvencek szőrét és a hajat.