A legjobb eszköz, ami összegyűjti és eltávolítja
az állati szőrt, és a hajat: a szőnyegről, ágytakaróról,
lepedőről, ágyneműről, különböző textilekről, egyéb
takaróról (bizonyos lótakarókról is).

A LeBRUSH™ története


Zinaida és Bora

Mi, akik a LeBRUSH™-t feltaláltuk (két magyar hölgy, anya és lánya), nagy állatszeretők vagyunk, gyerekkorunk óta a kutyák igaz barátaink. Tudjuk, hogy a négylábú kedvencek mennyire fontosak az életben. Mindig két, vagy több kutyánk volt, és persze lakáson, házon belül, a közvetlen környezetünkben éltek. Egyszer úgy hozta a sors, hogy egy egész kis kutya családunk lett (Akita inukból), mama, papa, kicsijük – és persze mindegyik mindig a házon belül, a szerető gazdik mellett akart lenni.

Így kezdődött a végeláthatatlan, mindig vesztes – akkor úgy tűnt – küzdelem a házban a szőr ellen.

Éveken keresztül rengeteg időbe, energiába és pénzbe került a próbálkozás, hogy a 3 nagytestű és hosszúszőrű kedvenc után a szőrtől tisztán tudjuk tartani a házat. Éveken át dobáltuk ki a szőrrel megtelt drága porzsákokat, javíttattuk, és vásároltuk a porszívókat, cseréltük a szűrőket, hívtuk a mosógép szerelőt…

Sem a pénztárcánk, sem a porszívók, vagy a speciális turbókefék, és a mosógép sem szerette a szőrt, és a család tagjainak hosszú haját.

Kellett, hogy találjunk valami megoldást, - hiszen nagyon jól ismertük a problémát - ami megkönnyíti a takarítást, megszabadít a szőr és a haj okozta fölösleges pénzkidobástól, a napi bosszankodástól, az állandó takarítástól.A LeBRUSH™ kitalálása, megalkotása


Gyöngyi és Csendi

Tudtuk, hogy ez a probléma nem csak bennünket érint, így még izgalmasabb volt a feladat. Szerettünk volna egy felhasználóbarát takarítóeszközt megalkotni, ami megoldást jelent a kedvencek által használt helyek (szőnyeg, takaró, ágy, ágynemű stb.) szőrmentesítésére, és végre a hajat is tökéletesen összeszedi a szőnyegről.

Így, sok éves munka, elkötelezettség, és tesztelés eredményeként született meg a LeBRUSH™.

Az idő és a fáradozás megérte, mivel a LeBRUSH™ egy egyedülálló, multifunkcionális háztartási takarító eszköz lett, amely több év alatt a mi, és a hasonló problémával küzdő ismerősök személyes tesztelése, és a tapasztalatok alapján lett kifejlesztve.

A LeBRUSH™ egy egyedi takarító eszköz lett az állatbarátok és mások számára is, mivel nem csak összeszedi a szőrt és a hajat az anyag felületéről, de a szálak között mélyen megtapadtakat is eltávolítja, ami más módon – főleg a szőnyegből - szinte lehetetlen. Az összegyűjtött szőr és a haj mindig a kefén marad, ahonnan könnyű eltávolítani a kis fésűvel. A szőr és a haj nem kerül be a porszívóba, Az egyedi ötletet, az új, komplex megoldást és a know-how-t sikeresen szabadalmaztattuk az USA-ban, Kanadában, EU-ban, Kínában, Japánban és más ázsiai országokban.

A mi ellenőrzésünk mellett a szigorú minőségi garanciát biztosító P.V. BRAND Corp. Ltd. Hong-Kong-i cég kapta meg Kínában a LeBRUSH™ gyártási és globális forgalmazási jogait – mivel szintén elkötelezettek a négylábú szőrös barátok és a termék sikere mellett.

LeBRUSH™ - Állatszeretőktől Állatszeretőknek.